Vaš zanesljiv partner pri rešitvi vaših pravnih in varnostnih težav

 

Prohelp je podjetje za pravno svetovanje, varnostno svetovanje in detektivsko dejavnost.

Smo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na različnih področjih prava in zagotavljanja varnosti. Delujemo in svetujemo na področju delovnega prava, prekrškovnega prava in področju varstva osebnih podatkov. Prav tako vam celovito svetujemo glede varnosti (korporativna varnost) tako osebnih domov kot poslovnih prostorov in objektov. Naša dejavnost vključuje tudi celoten zbir opravljanja detektivskih upravičenj, katere se opravljajo na podlagi 15 letnih izkušenj dela v enotah policije.

Posedujemo detektivsko izkaznico številka 240.

law home icon 05

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je celovito pomagati našim strankam, da dosežejo svoje cilje. Naše delo temelji na medsebojnem zaupanju, lojalnosti in dolgoročnem sodelovanju.

law home icon 06

VIZIJA

Naša vizija je postati eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov pravno-varnostnih storitev in detektivske dejavnosti na območju države ter širše v jugo vzhodni regiji.

law home icon 04

VREDNOTE

Držimo dano obljubo. Skrbimo za stranko. Gradimo medsebojno zaupanje. Zagotavljamo varno poslovanje. Stremimo k optimalnemu rezultatu.

 

Poslovna izkaznica


Ime: PROHELP, pravno in varnostno svetovanje, detektivska dejavnost, Sebastjan Juhant s.p.

Sedež: Gasilska cesta 17, 1234 Mengeš

Poslovna enota: Trg svobode 6, 1241 Kamnik

Predstavnik: Sebastjan Juhant

Davčna številka: 84707879


Dosegljivost:


24 ur na dan vse dni v letu na tel. +386 41 370 571 ali preko kontaktnega obrazca.


V poslovni enoti Trg svobode 6, Kamnik

Torek od 10.00 do 12.00

Četrtek od 17.00 do 19.00


ZANESLJIVOST, STROKOVNOST, REZULTAT

Vaš zanesljiv partner pri rešitvi vaših pravnih in varnostnih težav

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.